Wat is de gezondste koffie om dagelijks te drinken?

De gezondste manier om koffie te drinken is warm gebrouwen en zwart. Eén kopje bevat vrijwel geen calorieën of koolhydraten, geen vet en bevat weinig natrium.

Wat is de gezondste koffie om dagelijks te drinken?

De gezondste manier om koffie te drinken is warm gebrouwen en zwart. Eén kopje bevat vrijwel geen calorieën of koolhydraten, geen vet en bevat weinig natrium. Zwarte koffie bevat ook micronutriënten, waaronder kalium, magnesium en niacine. Een van de redenen waarom vitaminekoffie wordt beschouwd als de gezondste koffie die er is, is omdat ze zijn samengesteld om specifieke problemen aan te pakken.

VitaCup biedt bijvoorbeeld een breed scala aan producten die betrekking hebben op alles, van het verbeteren van huid, haar en nagels tot gewichtsverlies. Cafeïnevrije koffie is koffie waarvan bijna alle cafeïne is verwijderd. Decaf zit boordevol antioxidanten en heeft veel gezondheidsvoordelen. Hunnes legt ook uit dat gewone espresso en een americano, wat simpelweg espresso is verdund met heet water, „veel lijken op zwarte koffie.

Voor onze doeleinden is het enige echte verschil tussen koffie en espresso dat deze laatste veel fijner wordt gemalen en gemiddeld minder cafeïnehoudende smaak bevat. Maar dat komt alleen omdat mensen vaker gewone koffie drinken dan espresso. Hoewel een ons espresso ongeveer 65 milligram cafeïne bevat en een ons koffie ongeveer 15 milligram, drinkt niemand slechts een ons koffie (maar veel mensen drinken slechts een ons espresso). Eén shot espresso van Starbucks bevat bijvoorbeeld 75 milligram cafeïne, terwijl een kop van 8 ons (wat hun kleine formaat is) van hun Blonde Roast 180 milligram bevat.

Dit alles betekent dat je meer kans hebt om grotere hoeveelheden cafeïne te consumeren terwijl je gewone koffie drinkt dan terwijl je nipt aan een latte. Deze chemicaliën kunnen als residu op uw koffiebonen terechtkomen en uiteindelijk door de koffiedrinker worden ingenomen. Daarom richten een aantal koffiemerken zich op het behoud van de zuiverheid van de koffieboon gedurende de gehele levenscyclus. Als u echter denkt dat u beter kunt slapen, kan het een effectieve strategie zijn om laat op de dag geen koffie te drinken.

Wat een kopje definieert, is het soort koffieboon dat wordt gebruikt, hoe het wordt geroosterd, hoe vaak het wordt gemalen en hoe het wordt gebrouwen. Blonde Robusta-koffie bevat de meeste antioxidanten, op de voet gevolgd door blonde en vervolgens middelgebrande Arabica-koffie. BulletProof Coffee wordt beschouwd als een pionier in de keto-koffie- of prestatiekoffie-industrie en is waarschijnlijk geen onbekende voor elke koffieliefhebber op keto. De waarheid is dat CBD-koffie een enorme hulp is geweest in mijn persoonlijke leven en in het leven van sommige familieleden.

Koffiebonen worden meestal besproeid met synthetische bestrijdingsmiddelen en andere chemicaliën die nooit bedoeld waren voor menselijke consumptie (. Koffie bevat antioxidanten en wordt in verband gebracht met een lager risico op diabetes type 2, de ziekte van Parkinson, galstenen, leverkanker, levercirrose en mogelijk de ziekte van Alzheimer. Met name degenen die moeite hebben om hun bloeddruk onder controle te houden, willen misschien hun koffie-inname matigen. Kies uit alles, van een schuimige frappuccino met karamel (meer milkshake dan een kop Joe) tot een dampende mok gitzwarte java, geperst uit lokaal gebrande koffiebonen.

De kwaliteit van koffie kan sterk variëren, afhankelijk van de verwerkingsmethode en de manier waarop de koffiebonen zijn geteeld. Nootropische koffie heeft veel voordelen, en als je merkt dat een normale kop koffie het gewoon niet meer voor je doet, is nootropische koffie een geweldige optie. Het is gemaakt van een hoogwaardige mix van Arabica- en Robusta-koffie en doordrenkt met een verscheidenheid aan cognitiebevorderende adaptogenen en nootropica zoals kurkuma, kaneel, leeuwenmanen, chaga, l-theanine en zwarte peper.