Wat is de beste koffie om te drinken?

De gezondste manier om koffie te drinken is warm gebrouwen en zwart. Eén kopje bevat vrijwel geen calorieën of koolhydraten, geen vet en bevat weinig natrium.

Wat is de beste koffie om te drinken?

De gezondste manier om koffie te drinken is warm gebrouwen en zwart. Eén kopje bevat vrijwel geen calorieën of koolhydraten, geen vet en bevat weinig natrium. Zwarte koffie bevat ook micronutriënten, waaronder kalium, magnesium en niacine. Thuis koffie zetten is een makkelijke manier om calorieën te verminderen.

Lisa Young, PhD, RDN, auteur van Finally Full, Finally Slim, zegt dat haar favoriete koffiesoort om thuis te zetten een Franse braadpan is. Dit lijkt misschien eenvoudig en misschien een beetje vaag, maar de waarheid is dat koffie eigenlijk best goed voor je is. Ondanks dat er een breed scala aan koffiesoorten wordt aangeboden, variërend van licht tot donker gebraad, bevat elke zak een adstringerende bite die om elke spleet van je mond hangt. Bizzy's Coffee verkoopt geroosterd koffiedik dat speciaal is gemaakt om thuis koud te brouwen, wat maximale smaak en impact belooft.

Deze blend bevat enkele van de beste koffiebonen van over de hele wereld en brengt ze samen om een krachtig en toch veelzijdig brouwsel te creëren. Met al die bedrijven op de markt en al die snobs die discussiëren over welke branders en blends hun verdienste verdienen, kan het moeilijk zijn om te weten wat wat is als het om koffie gaat. De Mind, Body & Soul blend van Equal Exchange is Fair Trade-gecertificeerd en USDA biologisch gecertificeerd en is een koffie waar je echt goed van kunt nippen. Havermelk is de koffiemelk van dit moment en La Colombe maakt optimaal gebruik van de tijd dat beide producten aan de top staan.

Gelukkig kan Yuban nog steeds vertrouwen op duurzame bedrijfspraktijken (en een Rainforest Alliance-certificering) om als een leider in de koffiewereld te worden beschouwd. Met de toenemende toewijding van het merk aan koffie in de afgelopen jaren, is het geen wonder dat Dunkin' Donuts officieel van zijn titel heeft geschrapt. Je kunt je dus afvragen of de Grote Depressie een term is die beter kan worden gebruikt om de geschiedenis van de Java-business van Black te vertellen, of om de toestand te beschrijven van de ongelukkige koffiedrinker die wordt opgezadeld met een blikje van dit spul. Het is het soort maling dat je in je filtermachine kunt gooien zonder aan koffie te denken, waarbij gemak belangrijker is dan de smaakervaring die je verdient.

Deze koffie is zelfs zo slecht dat zelfs Kraft-Heinz heeft overwogen om de koffie uit hun portfolio te schrappen (via CNBC). Allegro Coffee bouwt al sinds de jaren 70 relaties op die lucratief zijn voor boeren, dus deze koffies zijn niet alleen betrouwbaar smaakvol, ze doen ook goed werk. Idealiter zou deze blend fijn worden gemalen, als traditionele espresso worden gebrouwen en in een kleiner formaat worden geserveerd, maar veel recensenten malen deze blend grof en brouwen deze met hun filterkoffiezetapparaat of Franse pers, met groot succes.